lunes, 20 de abril de 2009

MIRANDO HACIA ARRIBA

La UE TÀRREGA logró este pasado domingo un triunfo muy importante en Martorell. Tres puntos de oro que permiten soñar con la quinta plaza.
El Martorell fue quién empezó a llevar el peso del partido, tras varios avisos, fue su delantero centro Marc Masip quién abrió el marcador. Era el minuto 13 de partido, y el equipo parecía que había salido dormido al terreno de juego, a raíz del gol local, el Tàrrega se fue estirando y el gol del empate no tardó mucho en llegar, fue en el minuto 23 por obra de Olea. El equipo se había quitado el dominio inicial del Martorell y poco a poco se hacía con el dominio del partido.
En la segunda parte vimos a un equipo local muy nervioso, seguramente por su situación en la clasificación, mientras que el Tàrrega se puso el mono de trabajo y ofrecía buen juego, el segundo gol del Tàrrega no tardó en llegar, fue en el 56 donde Marc Carballo aprovechó un error de la zaga local. Ocho minutos más tarde un inspirado Marc Carballo sentenciaba el partido. Éste tercer gol hizo que se entrara en una recta final de partido algo aburrida, pero eso sí, con los tres puntos en el bolsillo que permiten al Tàrrega seguir soñando con la quinta plaza.

CF MARTORELL-UE TÀRREGA 1-3 (1-1)

TORRENT DE LLOPS, CERCA 200 ESPECTADORES, 12:00 HORAS

EL TIEMPO: sol molestoso en la primera parte y lluvia en la segunda parte que un poco más se me mojan los papeles.

CF MARTORELL: (esquema de juego, 4-2-3-1), con un Mounir que entró poco en juego, y un delantero centro MASIP poco ayudado por los jugadores de segunda linea. En algunas fases del partido, Ignacio y Masip intercambiaron sus posiciones.

01 YESTE

14 ISMA (JUANITO 77)
02 JOSE
05 IVAN
21 PEIO

06 MOUNIR (c)
08 ADOLFO (CAMPRUBI 55)

07 RAUL PEREZ (POL 67)
10 CARBALLO
22 IGNACIO

23 MASIP

EN: JOAN CUEVA (no acertó en los cambios, su equipo dió una imagen muy pobre en la segunda parte).

UE TÀRREGA: (esquema de juego, 3-4-1-2), el míster repitió el sistema que utilizó en Masnou, con dos cambios en la formación Denis por Cesc y Marc Carballo por Cagigas.
Excelente la aportación de Marc Carballo entre lineas, fue una auténtica pesadilla para la defensa local que nunca supo frenarlo.

13 SANTI

05 DENIS
04 MAYORAL (c)
03 NANO

02 PACHECO
06 VALERI
08 MARC CARBALLO (JOSE 81)
07 PIJUAN

10 KIKO

09 OLEA (SERGI SOLE 86)
11 SISCO (DIDAC 70)

EN: EDU MARCH (repitió el mismo sistema táctico que en la última salida, esta vez la pizarra le funcionó bien. Acertó en los cambios, bien en dar minutos a Sergi Sole.

AR: Sales Font. Bien, no influyó en el resultado, amonestó por parte local a Carballo, Adolfo y Mounir y por parte visitante a Santi, Mayoral, Valeri, Marc Carballo y Dídac.

GOLES: 1-0 Masip 13, 1-1 Olea 23, 1-2 Marc carballo 56, 1-3 Marc Carballo 64.

MVP: Sin duda alguna tiene un nombre propio, MARC CARBALLO, sus dos goles permiten seguir soñando con la quinta plaza. Y tuvo un detalle importante, dedicó los goles a el RACÓ TARGARÍ.

QUE DIJO EL MÍSTER:

Edu March se mostró satisfecho a la conclusión del partido por el triunfo de su equipo y manifestó: Ha sido un partido plácido, ya que hemos sido superiores desde el primer minuto y eso se ha visto reflejado en el marcador final.
En cuanto al futuro de su equipo dijo: Tenemos que intentar escalar posiciones siempre partido a partido e intentando conseguir todos los puntos en casa, pero también fuera, ya que necesitamos estar lo más arriba posible.

5 comentarios:

  1. Jo crec que és factible la 5ª Plaça els 4 propers partits són contra rivals de baix i si és guanyen anirem a totes davant del Marianao i el Montcada

    ResponderEliminar
  2. Hola Iribar,
    del partit, comentar que s'ha de ser una mica més objectiu. Pel que fa al mateix, t'haig de dir que la primera part va ser igualada, amb un Tàrrega ben posicionat, i un Martorell perillós amb les pilotes en profunditat, fruit d'axò, empat a 1 a la primera part.
    Pel que fa a la segona, el Tàrrega va ser superior, però crec que no t'interessa parlar de l'arbitratge que va ser desastrós amb el Martorell. Per començar, vàries jugades on Mayoral sent l'últim home i amb targeta, no és amonestat amb la segona groga parant una contra amb la mà, i fent una falta a Masip quan ja marxava cap a barraca. A la segona part, i després d'un enfrontament amb el línier (el de los hombres de Paco), va aixecar sistemàticament el banderí cada cop que el Martorell s'apropava, i això va desquiciar al Martorell. t'equivoques amb el comentari amb l'entrenador, tant aquí com a futbol catalunya. Tothom te les seves errades, però crec que té poc a veure si l'entrenador va llegir o no el partit amb la manera com van arribar els gols del Tàrrega. Van ser dos regals importants al primer i tercer gol de la última línia (al primer es mengen una falta frontal que anava tova i la marca de Olea, i al segon, el central li regala la pilota a Carballo perquè marqui. Crec que és una rajada bastant gran per part teva, i que consti que no dic que el Tàrrega no fos millor, però així es molt difícil guanyar, i si a sobre, sumes l'arbitratge nefast, doncs ja em diràs. De fet, el Martorell crec que va demanar que no xiulés cap àrbitre d'Igualada, ja que els 4 partits on ens han xiulat d'aquesta delegació, ha estat el mateix guió!
    Salutacions i espero que pujeu, però crec que els teus comentaris no han estat afortunats aquesta vegada, com si ho han estat al llarg de tota la temporada, i et felicito pel blog i per les teves estadístiques! De tota manera, a l'última jornada, tothom està on mereix, i si hem d'estar últims, o baixar, doncs serà perquè ho hem merescut, al igual que vosaltres estareu on us mereixeu. Em sembleu un equip compacte i sense fisures, ben treballat però amb poc gol, però el vostre bloc defensiu us fa guanyar molts partits. Suposo que estàs "picat" una mica perquè vas trucar a l'entrenador al mòvil de la feina (que per cert no sé qui us el va donar equivocadament) Pero si el truques, ell no s'amaga mai de parlar o comentar qualsevol aspecte relacionat amb el seu club o la primera catalana.
    Salutacions i sort pel que queda de lliga.

    ResponderEliminar
  3. Per cert, Isma no va jugar de central, va jugar de migcampista, i móner va jugar de central esquerre (ho dic per les teves estadístiques) El sistema l'encertes, 1.4.2.3.1, però qui va canviar de posició va ser Ignacio amb Carballo, no Masip.
    Salutacions,

    ResponderEliminar
  4. Hola, en primer lloc gràcies per escriure aquí i expressar la teva opinió. Respecto la teva opinió.
    La primera part el partit va ser igualat, en la segona part, Marc Carballo va fer molt mal entre linees i es aquí on vull dir que l'entrenador local "potser" no va saber llegir el partit, al deixar que Carballo fos el amo i senyor de la seva zona.
    El primer gol del Tàrrega crec es una errada molt greu de la defensa local, no entenc com pot arribar a marcar OLEA (millor per nosaltres), però em sembla una errada bastant greu per part de la seva local.
    Cert que l'àrbitre us va perjudicar en aquest partit, segurament el "MAYO" hauria d'haver estat expulsat. Però els arbits son així, uns dies et van a favor i en altres et van en contra. Un exemple, a nosaltres el dia del Castelldefels (j31) l'equip visitant va empatar amb un gol fora de joc i ademés abans es produeix una falta que l'àrbitre no vol saber-ne res, a arrel d'això, expulsen per segona groga al nostre entrenador, es produeixen uns incidents a la grada, i ara tenim el camp advertit de suspensió.
    Gràcies també per el tema de sistema tàctic, tenia dubtes entre Isma i Moner i sobre Masip algun cop el vaig veure enganxat a la banda (2 part) en alguna ocasió. Ignacio en alguna ocasió estava de devanter centre o de segona punta.
    Jo no sóc entrenador, i tracto de possar els sistemes dels equips el millor que puc, però gràcies per aquestes observacions.
    Però en una cosa si que t'equivoques, jo no vaig trucar al vostre entrenador, no ser pas el seu número, de fet ni ser el mòbil del nostre entrenador ni de cap jugador del meu equip ni de cap altre. T'en dono la meva paraula que no vaig ser jo qui el va trucar.
    No tinc ni idea d'on ha pogut sortir això, i si algu el va trucar, no se pas quí és, algun directiu potser.
    Jo simplement sóc un soci com qualsevol altre, no sóc ni directiu i tracto de portar el millor que puc aquest blog, amb encerts i amb errades i tractant de millorar en el dia a dia.

    Resumin, s'agraeix els teus comentaris, i si vaig errat m'agrada que m'ho diguin, però també has de tenir en compte, que en aquestes categories ningú diu com juguen els equips, es evident que la gent del Martorell sabeu millor que jo com juga el vostre equip. Però el tema del telèfon, pregunta-ho bé i veuràs que no vaig ser jo.
    Salutacions, i sort per la resta de la temporada.

    ResponderEliminar
  5. Ok! Iribar, gràcies per aclarir el tema. Crec que amb el teu bloc i les teves estadístiques, tothom està més informat d'una categoria "oblidada" a nivell informatiu. Sort pel que queda de temporada!

    ResponderEliminar